We are usually asked about:

Apakah pinjaman peribadi?

Pinjaman peribadi adalah sejumlah wang yang sedang meminjamkan keluar dari pemberi pinjaman wang kepada individu di mana peminjam perlu memenuhi pembayaran yang tetap dalam jadual pembayaran yang tetap.

Apakah Kriteria Kelayakan Pinjaman Peribadi?

Untuk mendapatkan pra-kelulusan bagi pinjaman peribadi, anda mesti:

  • Berumur 18 tahun ke atas
  • Warganegara

Adakah saya Perlu Cagaran untuk Pinjaman Peribadi?

Tidak perlu! Pinjaman peribadi tidak memerlukan cagaran tetapi pekerjaan anda mesti memenuhi syarat-syarat pinjaman.

Apakah Amaun maksimum yang layak untuk Pinjaman?

Mana-mana individu / profesional yang bekerja sendiri layak untuk pinjaman peribadi dan jumlah pinjaman yang berbeza-beza mengikut pendapatan semasa pemohon individu.

Lazim Tujuan Pinjaman Peribadi?

Pinjaman Peribadi kami boleh digunakan untuk semua jenis tujuan. Pelanggan kami sering mengambil pinjaman peribadi untuk hutang semula susunan, meningkatkan kualiti dan standard rumah kediaman, membeli kereta baru dan sebagainya.

Apakah kebarangkalian bahawa Permohonan saya akan Ditolak?

Kita akan berusaha untuk mengelakkan menolak mana-mana permohonan.
FastCash2u.com hanya akan menolak permohonan penipuan.

Saya ialah Perniaga Individu. Apakah fastcast2u.com boleh membantu?

Ya. Sama ada atau tidak anda mempunyai akaun yang telah diaudit, fastcash2u mempunyai pelbagai perkhidmatan dan penyelesaian yang akan sesuai untuk anda.

Saya seorang penyewa rumah. Apakah fastcash2u.com boleh membantu?

Ya. FastCash2U.com mempunyai pelbagai perkhidmatan untuk pinjaman dan hutang semula susunan-penyewa rumah dan pemilik rumah.

Berapa lama proses untuk meluluskan pinjaman saya?

Jika semua maklumat dan dokumen yang diperlukan adalah lengkap, yang layak dan sah, FastCash2u.com akan dapat meluluskan pinjaman anda dalam masa 1 jam.

Bagaimana saya Memohon?

Sila lengkapkan borang permohonan online di laman web FastCash2u.com dan kakitangan kami yang mesra akan menghubungi anda dalam masa 1-2 hari bekerja.

Adakah bayaran bulanan pernah meningkatkan pinjaman peribadi saya?

No. bayaran bulanan anda tidak akan dinaikkan.

Adakah terdapat bayaran penyelesaian awal bagi pinjaman peribadi?

Tidak, anda boleh membayar lebih daripada bayaran bulanan minimum anda atau membayar pinjaman penuh anda pada bila-bila masa.

Apakah Pinjaman Perniagaan?

Adakah anda memerlukan bantuan kewangan untuk mengembangkan perniagaan anda, atau mencari untuk membeli aset, atau melabur dalam saham, pinjaman perniagaan kami boleh membantu. Anda akan mendapat faedah daripada kelulusan pinjaman perniagaan yang cepat dan kadar pinjaman terbaik dari kami. Kami akan menguruskan struktur pembayaran balik yang menarik yang sesuai dengan keperluan perniagaan anda.

Apa yang Boleh Anda Lakukan Dengan Pinjaman Perniagaan?

Pinjaman Perniagaan kami boleh digunakan untuk semua jenis tujuan. Pelanggan kami sering mengambil pinjaman perniagaan untuk membeli aset untuk syarikat mereka, melabur dalam saham, menyelesaikan masalah aliran tunai syarikat dan sebagainya.

Apakah Amaun maksimum yang layak untuk Pinjaman?

Apa-apa perniagaan dengan dokumen pendaftaran perniagaan yang berkenaan layak untuk pinjaman perniagaan dan jumlah pinjaman yang berbeza-beza mengikut model perniagaan atau projek.

Apakah Kriteria Kelayakan untuk Pinjaman Perniagaan?

Untuk mendapatkan pra-kelulusan untuk pinjaman perniagaan, anda mesti:

  • Berumur 18 tahun ke atas
  • Warganegara
  • Ada dokumen pendaftaran perniagaan yang sesuai

Tidak menemui jawapan?

Tidak menemui jawapan yang anda mahu? Jangan bimbang, hanya hubungi kami di +6017 630 7515 atau isikan borang berikut dengan soalan dan nombor telefon anda. Kami akan menghubungi anda semula secepat mungkin.

Hantar Soalanclear