Anda boleh mendapatkan FastMoney2u.com Pinjaman Perniagaan kecil melalui proses permohonan mudah pinjaman perniagaan kami. Pinjaman perniagaan kami datang dengan pembayaran tetap setiap hari atau setiap minggu, yang bermakna anda boleh merancang satu inisiatif baru, meluaskan syarikat anda, atau melabur dalam saham.
FastMoney2u.com Pinjaman Perniagaan membolehkan anda untuk mengembangkan perniagaan anda tanpa sekatan ke atas bagaimana untuk menggunakan wang itu. Fleksibiliti, kelajuan, dan kemudahan adalah penting kepada kami supaya anda boleh memberi tumpuan kepada operasi teras anda. Kami boleh membantu anda mencapai matlamat perniagaan anda dengan penyelesaian pinjaman yang fleksibel kami.

Permohonan pinjaman anda akan diproses oleh perunding pinjaman kami yang mesra dan profesional apabila menerima dokumen yang disebut di atas. Setelah pinjaman anda diluluskan, kami akan segera melepaskan jumlah yang anda telah memohon untuk tunai.

Kami menawarkan pinjaman minimum 12 bulan , atau sehingga maksimum 10 tahun. Kini dengan kadar faedah yang rendah 1.5 % setiap bulan . Contoh RM98.33 ansuran sebulan bagi Pinjaman RM1000 – pakej pembayaran balik 12 bulan.

Dokumen yang diperlukan:

  • Salinan kad pengenalan 

  • Satu salinan Borang 9, Borang 44, Borang 49 

  • Salinan M & A (Memorandum & Artikel Persatuan) 

  • Satu salinan borang pendaftaran perniagaan 

  • Salinan terkini 6 bulan penyata bank 

  • Salinan bil utiliti terkini (rumah dan syarikat)

Jadual Pembayaran

Hubungilah FastMoney2u hari ini untuk mendapatkan pinjaman impian anda.

Panggilan, mesej, whats-app atau we-chat dengan kami pada

+6017 630 7515